2021-02-11 10:27:14• hírek • Bede Emőke

Suceava megyei gyermekbántalmazás: nemi erőszak elkövetése miatt már ült börtönben a férfi

Képünk illusztráció. Forrás: pixabay.com
Képünk illusztráció. Forrás: pixabay.com

Amint arról szerdán beszámoltunk, nemrégiben felkerült a közösségi oldalakra egy felvétel, melyen egy Suceava megyei férfi nyakánál fogva megragadja mindössze hétéves kisfiát, lenyomja a földre, majd kegyetlenül ütlegelni kezdi. Ám mint kiderült, a férfi nem először tett tanúbizonyságot féktelen brutalitásáról: korábban a lánya ellen elkövetett szexuális bántalmazás miatt nyolc évnyi börtönre ítélték, hat év után viszont szabadult.

A 48 éves M. Mariust a mostani eset nyilvánosságra kerülése után 24 órára őrizetbe vette a rendőrség, viszont ennek letelte után nem került előzetes letartóztatásba, az ügyészség ugyanis valamilyen érthetetlen oknál fogva úgy ítélte, elég lesz a hatósági felügyelet is.


A fivér készítette a videót

Az Adevărul úgy tudja, a férfi azt követően gurult dühbe, hogy a fiú nem akarta megcsinálni a házi feladatokat. Ennek okán megragadta a gyereket, lenyomta a földre, majd brutális módon elverte, a háttérben látható anya pedig közönyösen, cigarettájába bele-bele szívva nézte végig mindezt. Mint kiderült, a videófelvételt a gyerek bátyja készítette, majd később megmutatta egy közeli szociális intézmény munkatársának, aki természetesen azonnal értesítette a hatóságokat az ügyről.


Megerőszakolta mostohalányát

A rácsok mögött töltött 24 óra nem jelentett új tapasztalatot a férfinak, ugyanis korábban nyolc év börtönre ítélték sorozatos nemi erőszak elkövetése miatt, melynek elszenvedője az akkor mindössze 14 éves mostohalánya volt. A lány egy moldvahosszúmezei kisegítő iskolában tanult, ahonnan csak a nyári vakáció idejére tért haza, és sajnos testi és szellemi fogyatékossága okán meg sem tudta magát védeni a folyamatos zaklatásokkal szemben. Anyjánál hiába keresett menedéket, az asszony nem hitt neki, mi több, azzal vádolta, hogy hazudik. A történet ennek ellenére mégis eljutott a rendőrök fülébe, akik vizsgálatot indítottak az ügyben. A férfi nem meglepő módon tagadta a bűncselekmények elkövetését, és felesége is védelmére kelt, mondván, az egész csak koholmány, mindent a lány talált ki.


M. Mariust végül poligráfos vizsgálatnak vetették alá, melynek eredménye szerint nem mondott igazat, amikor azt állította, hogy nem bántalmazta szexuálisan a mostohalányát, és ugyanezt támasztották alá a gyermeken elvégzett orvosi vizsgálatok is. Az agresszort akkor 8 év börtönre ítélték, viszont a rossz börtönkörülmények miatt hamarabb, már 6 év letelte után szabadulhatott. A rácsok mögül egyenesen haza vezetett az útja, felesége pedig szó nélkül visszafogadta a férfit.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: